Collect Kunstmagazine

Collect Kunstmagazine

Meertalige bi-website voor Magazine Kunst, Antiek en Design

Over de klant:

Collect AAA is een Belgisch-Nederlands magazine, met een focus op kunst, antiek en design.  Elke maand houdt Collect AAA zijn lezers op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks besteden ze aandacht aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, nemen ze een kijkje bij de Belgische galerieën, volgen ze de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen ze uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt de lezer bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen.

Hoe we hebben geholpen:

De eenvoudige stijl van het logo is in lijn met het doel van het bedrijf. Deze wit-zwarte stijl loopt door in de nieuwe website. De website kent heel wat technische toepassingen: een overzicht van de maandelijkse artikels, het bijhouden van een archief met zoekfunctie, een website die zich opsplitst in een site voor België en Nederland. En dan nog eens in 3 talen.

De volledig responsieve website is ook een betere weerspiegeling van de reputatie van Collect AAA op het gebied van professionaliteit binnen de kunstwereld en het strakke design zorgt voor gemakkelijk lezen en bekijken.

Aangeboden diensten:
  • Gebruikersvriendelijk website ontwerp
  • Website cms systeem
  • Diverse applicaties: archief, online magazine, abonneren

 

U kunt de live website hier bekijken.

Bent u geïnspireerd door de voorbeelden en heeft u een project in gedachte, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Of uw project nu groot of klein is, we horen graag van u.
Om een ​​soortgelijk project te zien, bekijk wat we voor Baronie Van Boelare hebben gedaan.