De 3 grote voordelen van een blog

De drie grootste voordelen van een blog

1. Een levendige website

Met een levendige blog hou je jouw website up-to-date. Inactieve websites gaan achteruit in de zoekmachines, terwijl regelmatig wisselende interessante inhoud net zorgt voor een actieve website die snel terug te vinden is in de zoekmachines. Op jouw blog vinden lezers inspirerende informatie terug over jouw product of de laatste nieuwtjes in de sector. Zo geef je jouw lezers telkens weer een reden om terug te komen.

2. Geloofwaardig en professioneel

Blogartikels maken jouw website geloofwaardig en professioneel. Een website met een blog straalt jouw deskundigheid en vertrouwen uit. Schrijf over jouw unieke persoonlijke expertise in jouw branche en onderscheid jezelf van jouw concurrenten met menselijke artikels en uitgebreide tips die jouw klanten prikkelen. Zo ervaren lezers jouw website als betrouwbaar.

3. Deelbaar op sociale media

Wees meer online aanwezig met jouw website door sociale media links in de blogartikels te zetten. De blog verwijst door naar andere pagina’s van de website en linkt de website met sociale media platformen. Op het einde van het blogartikel voeg je zeker een call to action knop toe om het artikel te delen op sociale media. Lezers zullen jouw interessante blogartikels graag delen! Breng die bal maar aan het rollen.

Kortom, een blog op jouw website zorgt voor regelmatige interessante updates, een betrouwbaar imago en een grotere online aanwezigheid.

PS: Heb je nog verdere vragen over de voordelen van een websiteblog? Neem vrijblijvend contact op via telefoon 09 232 03 17 of e-mail info@demeersman.com. Het team van het reclamebureau De Meersman helpt je graag verder.

……………………………………………….

de weg naar een up-to-date bedrijfsimago