Baronie van Boelare, residenties voor senioren

Baronie van Boelare, residenties voor senioren

Website design & programmatie, print identiteit

Over de klant:

Baronie van Boelare ontwikkelde naast het klassieke rusthuis – een eigentijdse mix van serviceflats, residentiewoningen en assistentiewoningen, allemaal in het hart van de Denderstreek rond Geraardsbergen. Architecturaal ontworpen, is er veel nagedacht over het gebruikscomfort voor de bewoners. De residenties zijn een mix tussen huiselijke leefsfeer en de aanwezigheid van assistentie waar nodig.

Hoe we hebben geholpen:

Door de organische groei van meer residenties, ondertussen 5, was er een behoeft aan een overkoepelende website die telkens kon worden uitgebreid. Er werd een nieuw logo ontworpen voor de groep en met kleur gespeeld, elke residentie is met een verschillende kleurtoon weergegeven op de website.

We bouwden de volledig responsieve website die ook inspeelt op de nieuwe architecturale stijl van de gebouwen.

De Meersman’s uitgebreide werk voor Baronie van Boelare omvatte ook het ontwerp en de productie van alle brochures tot flyers, banners en displays.

Aangeboden diensten:
  • Branding & merkgids
  • Print productie
  • Brochure & Marketing Design
  • Fence Banners & Displays
  • Website ontwerp
  • Website ontwikkeling

 

U kunt de live website hier bekijken.

Bent u geïnspireerd door de voorbeelden en heeft u een project in gedachte, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Of uw project nu groot of klein is, we horen het graag van u.
Om een ​​soortgelijk project te zien, bekijk wat we voor Collectaaa.be hebben gedaan.